Komendant służby ratownictwa lotniskowego
Miejsce pracy: Lotnisko Warszawa-Babice
Do głównych zadań należeć będzie:
- planowanie i organizowanie pracy pracownikom służby zakładowej straży pożarniczej na lotnisku Warszawa-Babice,
- przygotowanie Zakładowej Służby Ratownictwa Lotniskowego do prowadzenia działań ratowniczo-gaśniczych na terenie jej działania,
- opracowanie i aktualizacja dokumentacji operacyjno-technicznej dla potrzeb Zakładowej Służby Ratownictwa Lotniskowego,
- określenie potrzeb w zakresie właściwego wyposażenia w sprzęt ratowniczo-gaśniczy,
- nadzór nad właściwą eksploatacją sprzętu ratowniczego i urządzeń technicznych stanowiących wyposażenie sekcji,
- właściwe gospodarowanie posiadanym sprzętem, środkami gaśniczymi i paliwem,
- organizowanie i prowadzenie specjalistycznego szkolenia pracowników Zakładowej Służby Ratownictwa Lotniskowego,
- nadzór nad przestrzeganiem przepisów BHP oraz nadzór nad okresowymi badaniami stanu zdrowia pracowników Zakładowej Służby Ratownictwa Lotniskowego,
- przestrzeganie dyscypliny i regulaminowego toku pracy,
- wykonywanie innych zadań z zakresu ochrony przeciwpożarowej.
Od kandydatów oczekujemy:
- dowodzenie jednostkami ratowniczymi Zakładowej Służby Ratownictwa Lotniskowego i udział w prowadzonych działaniach ratowniczo-gaśniczych,
- dysponowanie siłami i środkami Zakładowej Służby Ratownictwa Lotniskowego,
- udział w komisjach, naradach, odprawach służbowych i szkoleniach związanych z ochroną przeciwpożarową,
- wykształcenie wyższe/średnie kierunkowe - gdzie kandydat posiada tytuł zawodowy inżynier pożarnictwa, lub posiada tytuł zawodowy inżynier oraz kwalifikacje wymagane do zawodu strażak i ukończył przeszkolenie zawodowe przygotowujące do zajmowania stanowisk związanych z kierowaniem działaniami ratowniczymi,
- szkolenia zewnętrznych z zakresu powierzonych obowiązków,
- znajomość przepisów związanych z działalnością SRL,
- doświadczenia na podobnym stanowisku.
Oferujemy:
- umowę o pracę
- wynagrodzenie na czas :)
- pełną wyzwań pracę w zróżnicowanym wiekowo zespole.
Kucharz
Miejsce pracy: Warszawa
Oczekiwania wobec kandydatów:
- Doświadczenie na stanowisku kucharza mile widziane,
- Umiejętność pracy w zespole,
- Znajomość systemów kontroli jakości i czystości (HACCP) mile widziana,
- Aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych,
- Dyspozycyjność i umiejętność pracy pod presją czasu,
- Znajomość języka polskiego w stopniu podstawowym
Najważniejsze obowiązki:
- Przygotowanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami i recepturami,
- Estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań,
- Przestrzeganie norm i standardów HACCP,
- Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu.
Oferujemy:
- Pracę pełną wyzwań w profesjonalnym, ukierunkowanym na sukces zespole,
- Szkolenia stanowiskowe,
- Możliwość rozwoju zawodowego w dynamicznie rozwijającej się polskiej sieci hoteli,
- Dobre wynagrodzenie,
- Umowa o pracę.
Więcej informacji można uzyskać pod nr tel. 504 315 816.
Kelner / Kelnerka
Miejsce pracy: Warszawa
Główne obowiązki:
- Obsługa restauracji i baru w zakresie przyjmowania i serwowania zamówień,
- Znajomość i umiejętność prezentacji menu,
- Przygotowywanie sali śniadaniowej,
- Przygotowywanie sali konferencyjnej oraz przerw kawowych,
- Wysoka kultura osobista i otwartość na ludzi a tym samym profesjonalna obsługa Gości zgodnie z wyznaczonymi standardami,
- Szybkie reagowanie na uwagi gości oraz rozwiązywanie ewentualnych problemów w sposób gwarantujący pełną satysfakcję gości,
- Dbałość o wizerunek restauracji,
- Przyjmowanie płatności oraz odpowiedzialność za inwentaryzację i powierzone mienie.
Wymagania:
- Wysoka kultura osobista,
- Komunikatywność i umiejętność nawiązywania relacji,
- Optymizm, sumienność i zaangażowanie,
- Umiejętność pracy w zespole i pod presją czasu,
- Dyspozycyjność oraz gotowość do pracy w systemie zmianowym,
- Mile widziana znajomość jednego języka obcego (preferowany angielski),
- Mile widziane doświadczenie w pracy na stanowisku kelner/barman,
- Znajomość sztuki wykonywania drinków oraz budowania karty drinków i karty alkoholi będzie dodatkowym atutem,
- Aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych,
- Znajomość języka polskiego.
Oferujemy:
- Możliwość budowania swojej ścieżki rozwoju w dynamicznie rozwijającej się firmie,
- Osobom, które są w pełni dyspozycyjne do podjęcia pracy w pełnym wymiarze czasu pracy oferujemy umowę o pracę,
- Kandydatom, którzy gotowi są do podjęcia pracy dorywczej proponujemy umowę zlecenie,
- Stabilne warunki zatrudnienia.
- Posiłek w czasie wykonywanej pracy
Więcej informacji można uzyskać pod nr tel. 504 315 816.
Pokojowa / Pokojowy
Miejsce pracy: Warszawa
Opis stanowiska:
- sprzątanie pokoi i powierzchni publicznych hotelu oraz burs
Wymagania:
- miła aparycja,
- wysoka kultura osobista,
- dokładność, samodzielność, dyskrecja,
- dyspozycyjność,
- mile widziane doświadczenie w pracy w branży hotelarskiej.
Oferujemy:
- umowę o pracę na pełen etat.
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny: 504 315 816 lub 504 315 841.
Recepcjonistka / Recepcjonista
Miejsce pracy: Międzyzdroje lub Dziwnów (woj. zachodniopomorskie)
Do głównych zadań będzie należeć:
- bezpośrednia obsługa Gości
- przyjmowanie rezerwacji na pobyt oraz usługi dodatkowe
- dokonywanie niezbędnych formalności związanych z pobytem gości - check in/out, wystawianie faktur
Od kandydatów oczekujemy:
- wykształcenie minimum średnie
- dobra znajomość języka angielskiego,
- umiejętności nawiązywania i podtrzymywania kontaktu z Gościem
- wysoka kultura osobista
- umiejętność pracy w zespole
- mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku
- Znajomość języka polskiego w mowie i w piśmie
Więcej informacji można uzyskać pod nr tel. 512 105 327.
Kelner/Kelnerka
Miejsce pracy: Zakopane
Główne obowiązki:
- Obsługa restauracji i baru w zakresie przyjmowania i serwowania zamówień,
- Znajomość i umiejętność prezentacji menu,
- Przygotowywanie sali śniadaniowej,
- Przygotowywanie sali konferencyjnej oraz przerw kawowych,
- Wysoka kultura osobista i otwartość na ludzi a tym samym profesjonalna obsługa Gości zgodnie z wyznaczonymi standardami,
- Szybkie reagowanie na uwagi gości oraz rozwiązywanie ewentualnych problemów w sposób gwarantujący pełną satysfakcję gości,
- Dbałość o wizerunek restauracji,
- Przyjmowanie płatności oraz odpowiedzialność za inwentaryzację i powierzone mienie.
Wymagania:
- Wysoka kultura osobista,
- Komunikatywność i umiejętność nawiązywania relacji,
- Optymizm, sumienność i zaangażowanie,
- Umiejętność pracy w zespole i pod presją czasu,
- Dyspozycyjność oraz gotowość do pracy w systemie zmianowym,
- Mile widziana znajomość jednego języka obcego (preferowany angielski),
- Mile widziane doświadczenie w pracy na stanowisku kelner/barman,
- Znajomość sztuki wykonywania drinków oraz budowania karty drinków i karty alkoholi będzie dodatkowym atutem,
- Aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych,
- Znajomość języka polskiego.
Oferujemy:
- Możliwość budowania swojej ścieżki rozwoju w dynamicznie rozwijającej się firmie,
- Osobom, które są w pełni dyspozycyjne do podjęcia pracy w pełnym wymiarze czasu pracy oferujemy umowę o pracę,
- Kandydatom, którzy gotowi są do podjęcia pracy dorywczej proponujemy umowę zlecenie,
- Stabilne warunki zatrudnienia,
- Posiłek w czasie pracy.
Więcej informacji można uzyskać pod nr tel. 504 315 775.
Konserwator prac remontowo-naprawczych
Miejsce pracy: Obiekt „Savoy” we Wrocławiu
Do głównych zadań będzie należeć:
- usuwanie awarii na instalacji wod-kan i elektrycznych, wymiana baterii umywalkowych i prysznicowych, węży prysznicowych, syfonów umywalkowych i prysznicowych itp.,
- udrażnianie i uszczelnianie odpływów,
- malowanie ścian i sufitów, uzupełnianie ubytków w ścianach,
- wymiana: klamek drzwiowych, wkładek do zamków, żarówek, świetlówek i osprzętu elektrycznego itp.
Od kandydatów oczekujemy:
- wykształcenie podstawowe/zawodowe
- posiadanie ważnego zaświadczenia kwalifikacyjnego w zakresie eksploatacji urządzeń elektrycznych 1kW
- mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku
Oferujemy:
- pełną wyzwań pracę w przyjaznej atmosferze,
- możliwość przejścia na umowę o pracę.
Więcej informacji można uzyskać pod nr tel. 504 315 754 lub mailowo: anna.rymarczuk@cul.com.pl
Wszystkie aplikacje należy wysyłać na adres: kadry@cul.com.pl
Zainteresowane osoby prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662)”.
Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi kandydatami.